Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αγόρασε 15χρονη και την εξέδιδε!


Τρανταχτά ονόματα της κοινωνίας της Κέρκυρας περιλαμβάνει το «πελατολόγιο» του αδίστακτου αλλοδαπού που συνελήφθη επειδή εξέδιδε μια 15χρονη από την Αλβανία, την οποία είχε …αγοράσει (!) αντί 2.000 ευρώ!

Η Αστυνομία της Κέρκυρας έχει ενημερώσει τον αρμόδιο εισαγγελέα που σύντομα αναμένεται να δώσει εντολή για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, ενώ ενημέρωσε και τις αλβανικές αρχές για να εντοπίσουν τον «πωλητή» του άτυχου κοριτσιού!

Ο 39χρονος Αλβανός είχε πάει στην περιοχή Ξαμίλια των Αγίων Σαράντα στις 17 Ιανουαρίου, όπου αγόρασε την ανήλικη κοπέλα την οποία εξέδιδε άλλος συμπατριώτης της! Μαζί ήρθαν παράνομα στην Κέρκυρα και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Κουλίνες, όπου ο μαστροπός εξανάγκαζε την 15χρονη να εκδίδεται έναντι αμοιβής 50 ευρώ στο σπίτι του ή σε σπίτια «πελατών» του.

Το μαρτύριο του ανήλικου κοριτσιού διάρκεσε από τις 19 Ιανουαρίου ως την περασμένη Τρίτη, όταν συνελήφθη από αστυνομικό της Ασφαλείας Κέρκυρας ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη και του αποκάλυψε την τραγική υπόθεση. Ο αδίστακτος μαστροπός συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και τέσσερα κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε για να κλείνει «ραντεβού» με τους «πελάτες» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: