Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε γυναίκα αστυνόμος για «αναξιοπρεπή και ανάξια» συμπεριφορά!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε γυναίκα αστυνόμος Β’, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για «αναξιοπρεπή και ανάξια» συμπεριφορά, ενώ παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, «στο πλαίσιο έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό -με ψευδώνυμο και ελεύθερη πρόσβαση-, με φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν σε στάσεις, με ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της».

Και δόκιμος αστυφύλακας σε διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε και πρωτοετής δόκιμος Αστυφύλακας, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων τον περασμένο Οκτώβριο. Ο δόκιμος στα δικαιολογητικά που υπέβαλλε για την είσοδο του στη Σχολή Αστυφυλάκων, κατέθεσε ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διώκεται και δεν εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Παράλληλα διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: