Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Μαφιόζικη δολοφονία στο Μπουρνάζι !

astynomiaereunes











Μαφιόζικη δολοφονία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μπουρνάζι. Άγνωστος με πυροβόλο όπλο εκτέλεσε εν ψυχρώ συνιδιοκτήτη μπαρ-ρεστοράν της περιοχής μπροστά στα μάτια θαμώνων και περαστικών.

Ο άγνωστος εκτελεστής αμέσως μετά τη δολοφονική ενέδρα χάθηκε στα στενά της περιοχής, ενώ το θύμα ξεψύχησε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία εξετάζει την κασέτα από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος, που κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας και τα χαρακτηριστικά του δράστη. Εντύπωσε προκαλεί στις αρχές το γεγονός πως ο δράστης δεν είχε καν καλυμμένο το πρόσωπό του.

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία το άγριο έγκλημα με θύμα τον Νεκτάριο Κατσουλώτο, συνιδιοκτήτη ταβέρνας, στην οδό Τεύθιδος 5, στο Μπουρνάζι, που έγινε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το θύμα καθόταν σε τραπέζι του καταστήματος του, το οποίο έχει την επωνυμία "Κρέας μπαρ", μαζί με έναν φίλο του όταν άγνωστος μπήκε στο κατάστημα πλησίασε και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ επτά φορές. Έξι από τις σφαίρες τον βρήκαν στο σώμα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Ο δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΑΥΤΗ?