Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Η ιστορία του 21χρονου στις φυλακές της Ρόδου! Ένα θέμα που θέλουν να το θάψουν

Ο 21χρονος συνελήφθη στη Ρόδο μετά από ένταλμα της Ιντερπόλ που εκκρεμούσε για 8 χρόνια όπου η Αμερική ζητεί την έκδοσή του διότι διέπραξε οικονομικό έγκλημα μέσω διαδικτύου και έκλεψε 20 εκατομμύρια δολάρια σε ηλικία 14χρονων!

Όμως σε αποκλειστικές δηλώσεις που έχουμε του νεαρού μέσα από τις φύλακες η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Ο πατέρας του ουκρανού εργαζόταν στη ΝΑΣΑ και οι αμερικανοί ήθελαν τις έρευνές του. Ο πατέρας δεν τις έδωσε ποτέ και έτσι βρήκαν αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσουν τον πατερά...

Απευθύνθηκα σε υπουργούς που σχετίζονται και δεν γνώριζαν τίποτα επί του θέματος και ούτε φυσικά ασχολήθηκαν! Επίσης, έδωσα τις πληροφορίες σε βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά πάλι με την ελπίδα έμεινα. Στη realnews, παρουσιάστηκε η δήλωση του κύριου Δένδια ο οποίος επίσης δεν ήξερε κάτι για αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση! Σας ενοχλώ σήμερα γιατί το πρωί μου τηλεφώνησε ο Iegor από τις φύλακες και με πληροφόρησε ότι χτες το βράδυ έλαβε έγγραφο από τον Έλληνα υπουργό δικαιοσύνης που του ανακοινώνει την απέλασή του στις ΗΠΑ. Όμως δεν του λέει σε ποια πολιτεία θα πάει( καθώς ζητούν την έκδοσή του Νέα Υόρκη και Φλόριδα), ούτε το πότε!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αμερική ζητάει να φυλακιστεί ο νεαρός για 500 χρονια!

Έχει δικηγόρο από την Ρόδο, τον Μιχάλη Νιώτη, ο οποίος τον ανέλαβε δωρεάν γιατί

ο 21χρονος δεν έχει χρήματα να τον πληρώσει!





Δεν υπάρχουν σχόλια: