Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Το Δεκαπενταύγουστο γιορτάζει και η Παναγιά του facebook!!!

Οι ηλεκτρονικοί προσκυνητές είναι χιλιάδες

Χιλιάδες πιστοί έχουν κλείσει εισιτήριο και ετοιμάζονται για το τάμα στην Παναγία της Τήνου. Αλλοι θα επισκεφθούν την Παναγιά την Τσαμπίκα στη Ρόδο.Ακόμη πιο μακρινό ταξίδι θα κάνουν αρκετοί για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που στέλνουν τις προσευχές τους και τις παρακλήσεις τους στην Παναγία μέσω... facebook!

Οι εκκλησίες που φέρουν το όνομα της Παναγίας κατακλύζονται από πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο. Το ίδιο γίνεται και στο facebook.

Οι ηλεκτρονικοί προσκυνητές είναι εκατοντάδες και συρρέουν στις Παναγιές... του facebook όλο τον χρόνο και όλο το 24ωρο. Ομάδες πιστών, ενορίες ή μεμονωμένοι πιστοί έχουν δημιουργήσει γκρουπ αφιερωμένα στους πιο γνωστούς ναούς της Παναγίας.....

Ανάμεσά τους η σελίδα «Παναγία μου... Μεγαλόχαρη της Τήνου βοήθα με κι εμένα» ή το γκρουπ «Παναγία Τσαμπίκα η Μεγαλόχαρη». Αλλά και σελίδες για την Παναγία τη Χοζοβιώτισσα στην Αμοργό, την Καλυβιανή στο Ηράκλειο της Κρήτης ή τη Σπηλιανή στη Νίσυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: