Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ούρησε σε διάδρομο αεροσκάφους!

Αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης Παρίσι-Δουβλίνο προκάλεσε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, όταν... ούρησε στο διάδρομο του αεροσκάφους, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία CityJet.

"Θα επιβεβαιώσω μόνο ότι πράγματι ούρησε στο αεροσκάφος" δήλωσε εκπρόσωπος της θυγατρικής εταιρείας της Air France-KLM, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με μία επιβάτιδα της πτήσης και αυτόπτη μάρτυρα του συμβάντος.

Σύμφωνα με την επιβάτιδα, η οποία δεν κατονομάζεται, ο 62χρονος ήταν εμφανώς μεθυσμένος και, λίγο πριν από την απογείωση, προσπάθησε να σηκωθεί, όταν οι επιβάτες κλήθηκαν να δέσουν τις ζώνες των καθισμάτων τους, φωνάζοντας: "Θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω".

Όταν μια αεροσυνοδός του ζήτησε να καθίσει και να περιμένει 15 λεπτά, μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο, εκείνος είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει. "Και εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε και τα έκανε στο πάτωμα" δήλωσε η επιβάτις στο ραδιόφωνο.....

"Κανένας δεν είπε τίποτα. Όλα έγιναν διακριτικά. Ο κ. Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο κάθισμά του και το αεροπλάνο καθυστέρησε τη διαδικασία απογείωσης, για να καθαριστεί" συμπλήρωσε η ίδια.

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πτήση AF5010. Δεν διευκρίνισε αν η εταιρεία σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: