Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ποιος κρατάει αγκαλιά την Χρηστίδου;

Στην Χαλκιδική βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετά από ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα, συνεχίζει τις διακοπές της. «Back to Χαλκιδική. Άντε γιατί μου έπεσε βαριά η Αθήνα 24 ώρες τώρα», έγραψε στο twitter της η παρουσιάστρια, που λίγες ώρες μετά ανέβασε και φωτογραφία από το μπάνιο της με τον αδελφό της.

Χαλαρή, άνετη και με «καυτό» μπικίνι, καθώς πλέον έχει χάσει και με το παραπάνω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, πόζαρε κρατώντας ένα δροσιστικό ποτό με τον αδελφό της, ενώ δίπλα από την συγκεκριμένη φωτό πόσταρε: «Είμαι περήφανη που είμαι αδελφή σου».

Όση ώρα μάλιστα έκανε ηλιοθεραπεία, διάβασε και περιοδικά. Την στιγμή μάλιστα που την απαθανάτισε ο φακός, η Σίσσυ είχε «σταθεί» σε δημοσίευμα περιοδικού για τις διακοπές της Ελεονώρας Μελέτη στην Μύκονο.

Η Σίσσυ επέστρεψε με το αεροπλάνο στην Βόρεια Ελλάδα. Όπως φαίνεται, όμως, υπάρχει κάτι που την φοβίζει κατά την διάρκεια της πτήσης και μάλιστα πολύ. «Αυτό που στο αεροπλάνο έχει σωσίβιο πολύ με αγχώνει. Βάλε αλεξίπτωτο ρε φίλε να πάρει ο καθένας τον δρόμο του πέφτοντας».....

Καταλήγοντας, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την λατρεία της για τον τόπο καταγωγής της. «Στο Angels που σήμερα παίζουν οι my excuse. Νταξ, σαν την Χαλκιδική δεν έχει σε λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: