Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς τα ταξί - Έβαλαν φωτιά σε ταξί στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζουν να παίζουν με τα νεύρα των πολιτών και της κοινωνίας οι ιδιοκτήτες ταξί, που προχώρησαν το πρωί στο κλείσιμο της Οδού Μεσογείων στην Αθήνα, στο ύψος του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Κάθε περίπου μία ώρα προχωρούν στο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου για δέκα λεπτά, που είναι αρκετά όμως για να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και στην Θεσσαλονίκη, όπου οι ταξιτζήδες προχώρησαν σε κατάληψη της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και δεν αφήνουν τους υπαλλήλους να εισέλθουν στον κτήριο και να εργαστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 11.00 αναποδογύρισαν ένα ταξί και το... πυρπόλησαν, υποστηρίζοντας ότι αφού έτσι και αλλιώς χάνουν τα πάντα με την απελευθέρωση του επαγγέλματος δεν έχουν λόγο να μην καταστρέψουν από... μόνοι τους τις περιουσίες τους.....

Πάντως, μετά την σκληρή στάση της κυβέρνησης, εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί και για την ώρα δεν έχουν κλείσει σήμερα αεροδρόμια και λιμάνια.


Ωστόσο αυτοκινητιστές της Λαμίας έκλεισαν για λίγο την Εθνική Οδό, πρόβλημα υπάρχει και στην Εγνατία στο ύψος της Αμφίπολης, οι ταξιτζήδες της Θράκης έχουν μαζευτεί στο τελωνείο των Κήπων στα ελληνοτουρκικά σύνορα ενώ στην Πελοπόννησο, μετά το κράξιμο από το κλείσιμο της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, προσφέρθηκαν....... να μεταφέρουν δωρεάν τους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια που καταπλέουν εκεί στους τόπους που επιθυμούν να επισκεφθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: