Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Πρόλαβε τους διαρρήκτες, αλλά δεν του βγήκε σε καλό!

Την πιο... ακατάλληλη στιγμή επέστρεψε στο σπίτι του από διασκέδαση -που του βγήκε... ξινή!- ένας 35χρονος από την Σκιάθο. Ανοίγοντας την πόρτα του, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο κακοποιούς φορτωμένους με τα... υπάρχοντά του και αποφασισμένους να τα κρατήσουν!

Οι δράστες είχαν εκμεταλλυετεί την απουσία του για να τρυπώσουν στο σπίτι και να αρπάξουν ό,τι βρήκαν εύκαιρο, δηλαδή ένα πορτοφόλι με μετρητά και πιστωτικές κάρτες και το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου. Όμως, τη στιγμή που έφευγαν, έφτασε ο ιδιοκτήτης που αντί να τους αιφνιδιάσει... αιφνιδιάστηκε ο ίδιος!

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο ένας από τους κακοποιούς τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλινο ρόπαλο εξουδετερώνοντάς τον και βρίσκοντας έτσι την αυκαιρία να ξεφύγει μαζί με τον συνεργό του και την λεία τους. Το θύμα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο τραύμα το οποίο ήταν επιπόλαιο, ενώ άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σκιάθου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους βρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: