Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Κροτίδες… στον αέρα!!!


►►«Ο δρόμος για την έξοδο από την κρίση είναι επιτέλους ανοιχτός», είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Ίσως, αλλά έχει πολλά… διόδια.

►►Σε ερώτηση για τις προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Παπανδρέου είπε: «Κάποτε, ύστερα από καμιά δεκαετία, ίσως μπορούμε να καθίσουμε μαζί να πιούμε ένα ποτήρι κρασί». Σωστά, να παλιώσει πρώτα το κρασί…

►►Η Ντόρα δήλωσε ότι αν το κόμμα της δεν μπει στη Βουλή στις επόμενες (όποτε γίνουν) εκλογές θα εγκαταλείψει την πολιτική, αλλά μην την πιστεύετε. Δεν ξέρει να κάνει άλλη δουλειά.

►►Ο υπουργός Υγείας, πάντως, δίνει χρόνο παραμονής της κυρίας Μπακογιάννη στη Βουλή. «Να τις κάνουμε τι, τις εκλογές; Η χώρα βρίσκεται σε ευρωπαϊκό καταφύγιο», δήλωσε πρόσφατα στο Real FM.....

►►Η Ολομέλεια της Βουλής έχει διακόψει τις εργασίες της και θα συνεδριάσει ξανά στις 22 Αυγούστου, οπότε και θα αποφασιστεί ποια συνέχεια θα δοθεί στην πρόταση που είχε υποβληθεί από 108 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος των πρώην υπουργών Γ. Αλογοσκούφη και Χρ. Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση της Siemens.

►►«Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έχασε όταν ήταν ΠΑΣΟΚ. Έχασε όταν δεν ήταν ΠΑΣΟΚ», δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ. Δημ. Ρέππας. Αν έχει δίκιο, έτσι που πολιτεύεται τώρα το ΠΑΣΟΚ θα πιάσει… πάτο στις επόμενες εκλογές.

►►Επιτέλους, το κατάλαβαν οι ιθύνοντες ότι η τοξικομανία είναι αρρώστια, δεν είναι ποινικό αδίκημα. Θα πρέπει, όμως, όχι μόνο να μην τιμωρούν τους ασθενείς, αλλά και να τους φροντίζουν.

►►Πολύ… πρωτότυπα θα είναι αυτά τα δημοψηφίσματα που σχεδιάζει και προωθεί η κυβέρνηση, αφού τα αποτελέσματά τους δεν θα είναι δεσμευτικά. Με δημοσκοπήσεις θα μοιάζουν περισσότερο…

►►Στην ιστοσελίδα του Guardian, σε θέμα που αναφερόταν στην ελληνική κρίση μίλησε η βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κυρία Έλενα Παναρίτη και μεταξύ άλλων είπε: «...δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα». Όταν της ζητήθηκε να περιγράψει με ποιο τρόπο η Ελλάδα θα αλλάξει την οικονομική πολιτική (που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια), είπε ότι «η απάντηση περιστρέφεται γύρω από την αλλαγή θεσμών της και των δομών της -με άλλα λόγια, καθιστώντας την Ελλάδα λιγότερο ελληνική».

►►Πάλι δεν πέρασε απαρατήρητη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Και για όσα είπε, και για όσα… φορούσε.

►►Τα χρυσά κορίτσια του Πόλο, ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά, δικαιούνται όλων το «μπράβο» και το «ευχαριστώ», εννοείται…

►►«Δεν μου αρέσουν τα κόλπα και οι κομπίνες εναντίον των συναδέλφων. Ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί την κυβέρνηση», είπε στο ραδιοσταθμό Real, ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος και τάχθηκε υπέρ της απόφασης του κ. Ραγκούση να περάσει το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί με νομοσχέδιο από τη Βουλή και όχι με Προεδρικό Διάταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: