Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Νέος έρωτας μεταξύ Αντώνη Κανάκη - Ευγενίας Σαμαρά ;

Oπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Ή μήπως όχι πάντα; Εν πάση περιπτώσει, "συννεφάκια" καπνού απαθανατίστηκαν στο φακό φωτογράφου, που "συνέλαβε" τον Αντώνη Κανάκη με τη συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", Ευγενία Σαμαρά, σε αρκετά ιδιαίτερες στιγμές.

Εκείνος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, που "κυκλοφορούν" τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο, με αρκετές ωραίες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο επίσης, να έχουν περάσει από το πλευρό του.

Μεταξύ αυτών και η έτερη συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", Χριστίνα Μουστάκα, ή τουλάχιστον οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι για αρκετό καιρό.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Κανάκη με την Ευγενία Σαμαρά, σε παραλία της Χαλκιδικής, να περνούν ώρες χαλάρωσης, δείχνοντας μάλιστα μεγάλη οικειότητα ο ένας προς τον άλλον.

Και μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια "συνελήφθη" να βάζει το καλαμάκι στο στόμα του Αντώνη Κανάκη, προκειμένου να δροσιστεί με το κοκτέιλ του.

"Και γιατί να μην είναι απλά φίλοι" θα σκεφτεί κανείς. Μπορεί και να είναι, ωστόσο, είπαμε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου λέει ότι φέτος θα κάτσει στο τραπέζι....