Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Καλύτερα στην υγεία του ο Κ. Βουτσάς

Καλύτερα φαίνεται πως είναι στην υγεία του ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μια αδιαθεσία που είχε αισθανθεί λίγα μόλις λεπτά πριν βγει στη σκηνή για την παράσταση "Λυσιστράτη" στο αρχαίο θέατρο του Διός.

"Είχα μια ψιλοπεριπέτεια με την υγεία μου. Ήταν ένα ελαφρύ αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Το παλέψαμε και είμαι καλά. Βγαίνω αύριο, μεθαύριο από το νοσοκομείο”, δήλωσε ο ηθοποιός στο “Summer Live” και ευχαρίστησε του δυο νευροχειρούργους που τον έχουν αναλάβει, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "έχει ωραίες κοπέλες, γι' αυτό δεν φεύγω από το νοσοκομείο”....

Στην ερώτηση, αν ανησύχησε καθόλου, ο ίδιος δήλωσε: "Δεν ανησύχησα καθόλου. Είναι η γυναίκα μου εδώ και τα παιδιά μου και παίρνω από όλους μεγάλη αγάπη και μου δίνουν κουράγιο". Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως αυτές τις ημέρες θα ξεκουραστεί λίγο και το χειμώνα θα επιστρέψει στο θέατρο.

"Θα επιστρέψω στο σπίτι να ξεκουραστώ και θα κάνω μια παράσταση για να δω πως είμαι. Το χειμώνα θα είμαι στο θέατρο με την Ελισάβετ Κωνσταντινούδου στην παράσταση 'Ο παππούς έχει πίεση'. Ακριβώς ότι κι εγώ', είπε με μια δόση χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: