Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ορθούλα Παπαδάκου: Η περιπέτεια υγείας και η αγωνία των εξετάσεων

Ωρες αγωνίας περνάει η Ορθούλα Παπαδάκου αλλά και οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας που την ταλαιπωρεί είναι στο πλευρό της.

Η TV persona μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκαλούν τις έντονες αδιαθεσίες που είχε τον τελευταίο καιρό.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστούσε στο reality του ΑΝΤ1 «Real Housewives», νοσηλεύεται από την Τετάρτη στη νευρολογική κλινική γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Την ημέρα εκείνη ένιωσε έντονους πονοκεφάλους, ενώ είχε και αναπνευστική δυσχέρεια. Ειδοποίησε τους δικούς της ανθρώπους και ο πατέρας της, Γιάννης, αμέσως έσπευσε να βρεθεί κοντά της....

Βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη του, την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί εξήγησε στους γιατρούς τα συμπτώματα που παρουσίασε η Ορθούλα. Από τότε οι συγγενείς, αλλά και οι φίλοι της γνωστής TV persona κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν πώς και πώς τους γιατρούς να τους ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα.

«Νιώθει πνίξιμο, καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, ένα μούδιασμα και αισθάνεται κάποιες φορές ότι χάνει τις αισθήσεις της» λέει στην «Espresso» η νύφη της Ορθούλας, Μάντα Παπαδάκου, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια στην «Espresso», το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης έχει επαναληφθεί και άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν. Και τότε η Ορθούλα, όπως μας εξομολογείται η Μάντα, ένιωσε την ίδια έντονη αδιαθεσία.

«Είχε σ [Η Μάντα Παπαδάκου.] συμβεί το ίδιο πριν τρεις μήνες, πήγε στο νοσοκομείο και υποθέσαμε ότι είναι από έντονο στρες», εξηγεί φανερά ανήσυχη και προσθέτει: «Περιμένουμε να βγουν οι εξετάσεις. Η μαγνητική έδειξε τέσσερις εστίες (κηλίδες) στα μικρά αγγεία του εγκεφάλου. Οι τέσσερις κηλίδες προέρχονται από το σπάσιμο των μικρών αγγείων. Δεν είναι ψυχολογικό, μας είπαν οι θεράποντες ιατροί, και περιμένουμε να μάθουμε γιατί γίνεται και αν υπάρχει αγωγή».

Οσον αφορά τώρα την ξανθιά καλλονή, ζητάει από τους δικούς της ανθρώπους αλλά και από τους γιατρούς να μην της κρύψουν το παραμικρό γύρω από την πορεία της υγείας της: «Η Ορθούλα θέλει να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς θα το αντιμετωπίσει. Περιμένει τα τελικά αποτελέσματα» λέει η Μάντα Παπαδάκου.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια νοσηλεύεται στον τέταρτο όροφο ιδιωτικού θεραπευτηρίου και την παρακολουθεί ο διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής Κατσαρός Ευάγγελος. Είναι αρκετά αγχωμένη και ανήσυχη, ενώ το μόνο που θέλει είναι βγουν όλες οι εξετάσεις της καλές και να γυρίσει και πάλι στο σπίτι της, κοντά στην οικογένειά της.

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η πολύ καλή φίλη της Γωγώ Μαστροκώστα για να της δώσει δύναμη και κουράγιο, ενώ την επισκέφτηκαν και η Φώφη Μαστροκώστα με την Ελενα Λιάφου.

Χθες το βράδυ η οικογένειά της της είχε ετοιμάσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη: ήταν τα γενέθλια της μητέρας της, Σήλια, και όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε στο δωμάτιο της κλινικής όπου νοσηλεύεται η αγαπημένη TV περσόνα για να γιορτάσουν μαζί.

Η Ορθούλα συγκινήθηκε πάρα πολύ, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, ενώ χάρηκε που είχε δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς της είναι στο πλευρό της και τη στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: