Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ο Σκανδαλίδης "προτείνει μαστίγιο" στον Παπανδρέου

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ανέφερε πως για να προχωρήσουν οι υπουργοί κάποιες φορές είναι καλό και το «μαστίγιο», απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο πρωθυπουργός πρέπει να θέσει εκτός κυβέρνησης υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε στη «Real News»: «Μου ζητάτε να σχολιάσω τον τρόπο που κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης. Πάντως είναι στιγμές που και το μαστίγιο δεν θα έβλαπτε- να μην πως θα ωφελούσε σημαντικά».

Σχετικά με το εσωτερικό του κόμματος και την αντιπροεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζει: «Από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας-και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικρουπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: