Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλές φορές η συνήθεια, η τεμπελιά και η καθημερινότητα μπορούν να αποσυντονίσουν μία ερωτική σχέση. Εμείς οι γυναίκες πρέπει να παίρνουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να επαναφέρουμε το πάθος στο κρεβάτι μας και την τάξη στη σχέση μας. Αλλωστε, δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτός...

1. Προκαλέστε τον. Μη κάθεστε και περιμένετε μόνο από εκείνον να πάρει την πρωτοβουλία για σεξ. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες. Ζούμε στο 2011. Κάντε αυτό που θέλετε και να είστε σίγουρες ότι εκείνος θα το εκτιμήσει δεόντως. Άλλωστε, με το να ξεκινήσετε εσείς μία κατάσταση του δείχνετε πόσο πολύ τον επιθυμείτε.

2. Αφήστε τους αυτοπεριορισμούς έξω από το κρεβάτι σας και περάστε καλά μαζί του. Εμείς οι γυναίκες τείνουμε να κουβαλάμε μαζί μας τις σκέψεις και τις έγνοιες παντού και πάντα. Πειραματιστείτε να τις αφήσετε έξω από την κρεβατοκάμαρα για λίγο και θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεσή σας.

3. Απενοχοποιήστε τον ερωτικό σας σύντροφο από τη δοκιμασία του δικού σας οργασμού. Στην πραγματικότητα, το πόσο καλά θα περάσετε, είναι μόνο στο χέρι σας. Δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ξεκάθαρα τι σας αρέσει και τι σας ξενερώνει. Κι αν δεν μπορείτε να το πείτε με λόγια, δείξτε το με πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: