Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

Ποιος απειλεί τον Απόστολο Γκλέτσο;

Χθες βράδυ ο Δήμαρχος, Απόστολός Γκλέτσος την ώρα που οδηγούσε στον δρόμο προς Καραβόμυλο, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο και σε αυτοκίνητα που τον συνόδευαν.

Πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Λίγες ώρες αργότερα επιστρέφοντας από την Παλαιοκερασιά όταν σταμάτησε μπροστά στο πατρικό του για να κατεβάσει τη μητέρα του, τον πλησίασαν με μηχανάκι δύο από τα γνωστά μέλη της συμμορίας και τον απείλησαν, λέγοντάς του «Εμείς θα τα πούμε».

Ο Απ. Γκλέτσος άφησε την μητέρα του και μαζί με συνεργάτες του πήγε στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για να καταγγείλει το γεγονός.....

«Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την γνωστή συμμορία της Στυλίδας και κανείς να μην κάνει τίποτα. Δεν πάει άλλο.... από Δευτέρα πάω στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα...Θα φθάσω μέχρι τον υπουργό για δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη γάγγραινα και να μπορεί ο κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας να αναπνεύσει επιτέλους», είπε στο LamiaReport, o Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Απ. Γκλέτσος μετά από σωρεία παραπόνων και καταγγελιών που δέχθηκε από δημότες διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: