Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αύριο η κρίσιμη απόφαση για την αναστολή των κινητοποιήσεων

Αύριο στις 10 αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων, ΠΟΕΙΑΤΑ, στην οδό Πειραιώς, η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας των Ταξί, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει σήμερα το απόγευμα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, οπως δήλωναν στελέχη της Ομοσπονδίας, καθώς δεν επαρκούσε ο χρόνος για την άφιξη των μελών του ΔΣ από την περιφέρεια.

Θετικά αποτελέσματα είχε νωρίτερα η συνάντηση των περιφερειαρχών με τους αυτοκινητιστές.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δέσμευση που πήρε από τους περιφερειάρχες ότι δεν πρόκειται να δεχθούν νέες άδειες....

Μετά από αυτή τη διαβεβαίωση, ο κ. Λυμπερόπουλος κάλεσε τους συναδέλφους του σε γενική συνέλευση με θέμα τη λύση της απεργίας.

"Κίτρινη" κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ

Πολιτική σύγκρουση προκαλούν οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε την ΝΔ να απομακρύνει από την θέση του τον Θ. Λυμπερόπουλο που μετέχει στην γραμματεία παραγωγικών τομέων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Η. Μόσιαλος μιλώντας στον Real Fm 97.8 υποστήριξε πως δεν μπορεί ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ να μετέχει σε αυτή την αναβαθμισμένη κομματική θέση από την στιγμή που η ΝΔ τάσσεται κατά των κινητοποιήσεων και ο ίδιος τις συνεχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: