Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ενας σέξι "άγγελος" στην Αμερική

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και δύο μήνες η Miss Teen World 2011 Αναστασία Σιδηροπούλου.

Η 19χρονη μελαχρινή και πιο ωραία έφηβη στον κόσμο κάνει τουρ στην Αμερική για να παραδώσει το στέμμα της στην επόμενη Miss Teen World 2012, στον διαγωνισμό που θα γίνει στο Χιούστον του Τέξας στις 5 Αυγούστου, όπου τριάντα έφηβες απ’ όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δεν θα έχει εκπροσώπηση η Ελλάδα λόγω του ότι δεν έγιναν τα φετινά καλλιστεία στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα της Αναστασίας καθημερινά είναι γεμάτο με φωτογραφήσεις για διάφορους οίκους και, συγχρόνως, συμμετέχει σε διάφορες πόλεις ως γκεστ για την ανάδειξη κάποιων κοριτσιών. Ταυτόχρονα, η Αναστασία έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις προκειμένου να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή σε καλλιστεία στην Ισπανία και στη Γαλλία....

Αναμφισβήτητα, το γνωστό μοντέλο εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στην Καλιφόρνια σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Η Αναστασία ήταν η guest star της βραδιάς, εμφανίστηκε ντυμένη σέξι άγγελος και έκλεψε την παράσταση.

Οσον αφορά το ταξίδι αυτό, που θα τελειώσει στα μέσα Αυγούστου, είναι για εκείνη ένα όνειρο και εμπειρία ζωής.

Η ίδια δήλωσε στην «Espresso»: «Περνάω φανταστικά εδώ! Ηταν μοναδικές οι εμπειρίες και οι εικόνες που έχω αποτυπώσει στο μυαλό μου από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, όπου δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που ήμουν κάτω από τα νερά. Δεν θα ξεχάσω την αναγνωρισιμότητα που είχα και την αγάπη που είχαν προς το πρόσωπό μου όλα τα κορίτσια και οι διοργανωτές των εκδηλώσεων. Με ικανοποίησε η φιλοξενία του Gaspar Cruz, ο οποίος με φιλοξενεί δύο μήνες και δεν με έχει αφήσει στιγμή μόνη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: