Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ντεμπούτο για Ολυμπιακό 2012 κόντρα σε Γαλατάσαραϊ

Το πιο δύσκολο και συνάμα κρίσιμο φιλικό του δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ στις 21:00 με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί υπό την παρουσία πολλών φιλάθλων, έστω κι αν βρισκόμαστε στον "πυρήνα" του καλοκαιριού και πολύς κόσμος ακόμη βρίσκεται εκτός Λεκανοπεδίου.

Η τούρκικη ομάδα, η οποία την Τρίτη απέκτησε και τον Εμανουέλ Εμπουέ και παρουσιάζεται πολύ ισχυρή, βρίσκεται από στην Αθήνα ήδη μία μέρα, δείγμα του ότι για τον Φατίχ Τερίμ είναι ένα πολύ σπουδαίο φιλικό και έχει για τον ίδιο και τους παίκτες του πολύ μεγάλη σημασία.

O Eρνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος την Τετάρτη υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση, ώστε να γίνει τελείως καλά το γόνατό του. Ο Φραν Γέστε αναμένεται να πάρει την θέση του και να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συνάμα, δεν παίζει ούτε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και αποφασίστηκε να μείνει προληπτικά εκτός, άρα ο Ιβάν Μαρκάνο λογικά θα βρεθεί δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.....

Ο Βαλβέρδε έκοψε από την αποστολή και τους Βασίλη Τοροσίδη, Ραφίκ Τζεμπούρ, Σήφη Δασκαλάκη (λογικά θα αγωνιστεί με την Ίντερ), Γιάννη Φετφατζίδη, Αλεκσάνταρ Κάταϊ, Γιώργο Γκαλίτσιο, Σουμπίνιο και Γιώργο Βαλεριάνο.

Η αποστολή: Μέγιερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ουρτάδο, Φέισα, Μοδέστο, Γκρπιτς, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Ριέρα, Μιραλάς, Πάντελιτς

Αναφορικά με την αρχική 11άδα, ο Φράνκο Κοστάνσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Γιάννης Μανιάτης δεξιά, ο Χοσέ Χολέμπας αριστερά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ιβάν Μαρκάνο στην άμυνα, ενώ από την μέση και μπροστά θα ξεκινήσουν οι Φρανσουά Μοδέστο, Φραν Γέστε (εκτός αν προτιμηθεί ο Λιούμπομιρ Φέισα), Χαβίτο, Άλμπερτ Ριέρα, Ντάβιντ Φουστέρ και Κέβιν Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: