Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κρήτη: To beach παρτυ τα είχε ...όλα

Συνελήφθησαν 6 άτομα στον Πλακιά- Στην κατοχή τους βρέθηκαν χασίς, χάπια αλλά και μεθαμφεταμίνη σε σκόνη.

"Εξοπλισμένοι" με όλα τα ...απαραίτητα κατέφθασαν το Σάββατο στην παραλία του Πλακιά για το πάρτυ που είχε οργανωθεί εκεί 5 Έλληνες και ένας Βρετανός, οι οποίοι όμως δεν πρόλαβαν να διασκεδάσουν αφού συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ανέφεραν ότι οι συγκεκριμένοι , ηλικίας από 29 έως 41 ετών , επρόκειτο να συμμετάσχουν στην υπαίθρια συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής στο Δ.Δ. Πλακιά Δήμου Αγίου Βασιλείου, έχοντας στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών .....

Στον έλεγχο που έκαναν σε εκμισθωμένα διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής, όπου διέμεναν οι 6 , οι αστυνομικοί , με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά:

Εννέα κόμμα οκτώ (9,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δεκατέσσερα (14) δισκία αμφεταμινών, τέσσερα κόμμα πέντε (4,5) γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης σε μορφή σκόνης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία ενός εκ των έξι , στο Δ.Δ. Ατσιποπούλου του Δήμου Ρεθύμνου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία κόμμα πέντε (3,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: