Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εντυπωσιάζουν οι "Quattro"

Είναι όμορφες, γλυκιές και προπαντός ευγενικές παρουσίες. Ο λόγος για τα τέσσερα κορίτσια που αναστάτωσαν ακόμα και τους πιο δύσπιστους, όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «έλα σε μένα» και σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα μάγεψαν ακόμα και τα πιο απαιτητικούς ραδιοφωνικού σταθμούς της χώρας.

Το γυναικείο αυτό συγκρότημα αποτελείται από τις Κατερίνα Μπουρνέλλι, Εύα Φράγκου, Γεωργία Βρανά, Φρύνη Βλάχου, οι οποίες συνθέτουν τις «Quattro», που, όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν και να ταράξουν τα μουσικά δρώμενα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πίσω από αυτές τις ταλαντούχες κοπέλες κρύβεται ο Αντρέας Γιατράκος, ο οποίος στο παρελθόν απασχόλησε ξανά, όταν υπέγραψε την δημιουργία των «mystique» και απέδειξε πως ένα τέτοιο συγκρότημα έλειπε και έπρεπε να δημιουργηθεί....

Αυτή την εποχή οι «Quattro» δεν έχουν χρόνο για καλοκαιρινές διακοπές και ανέμελες βουτιές, καθώς βρίσκονται από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο και από συναυλία σε συναυλία, αφού η ζήτηση για εμφανίσεις αυξάνονται καθημερινά.

Όπως όλα δείχνουν οι «Quattro» είναι η πιο δροσιστική συνταγή φέτος το καλοκαίρι και δικαίως εισπράττουν το χειροκρότημα του κόσμου σε κάθε τους συναυλία.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τις ευχηθούμε να παραμείνουν το ίδιο αγαπημένες και λαμπερές και να συνεχίζουν να «αναστατώνουν» με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: