Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή της Μενούνος on air

Η Μαρία Μενούνος φιλοξενήθηκε στο show του Αμερικανού παρουσιαστή, Ηοward Stern, και, διά στόματος του καλού της, αποκαλύφθηκε ότι έχει κάνει μαζί του sex σε δημόσιο χώρο.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία επιθυμεί διακαώς αυτήν την εποχή να προωθήσει το βιβλίο της «Τhe Every Girl’s guide to life» («O οδηγός ζωής του κάθε κοριτσιού») εμφανίστηκε στο διάσημο «Howard Stern show» και βρήκε απέναντι της τον πανέξυπνο και τολμηρό παρουσιαστή, ο οποίος την έβγαλε τελικά την... είδηση.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον αγαπημένο της Kevin Undergaro, ο οποίος δεν έκρυβε τη χαρά του που μιλάει στην τηλεόραση και δη στον αγαπημένο του παρουσιαστή για τη σχέση του μαζί της.

Η αλήθεια είναι ότι ύστερα από δεκατρία χρόνια που ο έρωτάς τους ήταν κρυμμένος στο... ντουλάπι, ο παραγωγός και εξ απορρήτων της Μαρίας Μενούνος δεν αισθανόταν και άσχημα, που ο κόσμος θα μάθει πολλά πράγματα για τη σχέση του με εκείνη....

Άλλωστε, το δήλωσε κι ο ίδιος on air, χωρίς όμως να γνωρίζει τι τον περίμενε στη συνέχεια.

Μπροστά στα τρομαγμένα μάτια της Μαρίας Μενούνος ο Howard Stern τον ρώτησε πώς κάνουν σεξ και δη αν στη διάρκεια της ερωτικής πράξης εκείνη... φωνάζει στο κρεβάτι.

Ο Kevin χαμογελώντας πονηρά του απάντησε ότι η Μαρία είναι ανοιχτή για πολλά πράγματα στο κρεβάτι... και στη συνέχεια ο παρουσιαστής προχώρησε σε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις για τη σεξουαλική ζωή τους αλλά η Μαρία δεν άφηνε τον Kevin να απαντήσει...

Στην ερώτηση αν έχουν κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο η Μαρία, η οποία εν τω μεταξύ είχε αρχίσει να εξοικειώνεται με το θέμα, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να έχουν κάνει, ενώ ο καλός της δεν... κρατήθηκε και έδωσε την εξής αποκαλυπτική ατάκα: «Ναι, έχουμε κάνει και η Μαρία φορούσε μόνο τα εσώρουχα και τα τακούνια της!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: