Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Στην Σύμη η δίμετρη καλλονή Nαόμι Kάμπελ

Μαζί με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο φίλο της Βλαντιμίρ Ντορόνιν εντοπίσαμε το 42χρονο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ σε σκάφος στο λιμάνι της Σύμης.

Η μαύρη γαζέλα επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, θέλοντας να απολαύσει τον «καυτό» ήλιο και τις καθαρές παραλίες της χώρας μας.

Οι παπαράτσι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της στρώθηκαν στη δουλειά και τα φλας «άστραψαν» με τη Ναόμι να εκφράζει έντονα την ενόχλησή της.

Φαίνεται πως η Ελλάδα έχει γίνει μόδα για τους χολυγουντιανούς star, αφού πριν καλά καλά σφίξουν οι ζέστες πολλοί διάσημοι έκαναν την εμφάνισή τους στα ελληνικά νησιά.....

Όπως κοινοποίησαν κάτοικοι του νησιού, το μοντέλο έκανε πολλές απογευματινές βόλτες αγκαλιά με τον αγαπημένο της, ενώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο συμιακό γαριδάκι και στο ντόπιο κρασί στην ταβέρνα «Παντελής». Όσο για το πουρμπουάρ που άφησε; Ήταν πολύ μεγαλύτερο από την αξία του γεύματός της!

Λέγεται ότι η Ναόμι μαζί με τον διεκατομμυριούχο σύντροφό της θα κάτσουν στο νησί εώς αύριο, ενώ μετά θα σαλπάρουν για τις ακτές του Μαυροβουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: