Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Σε επέμβαση by pass θα υποβληθεί ο Γιώργος Λύρας!

Εσπευσμένα στην Αθήνα γύρισε ο Γιώργος Λύρας, μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα. Το ζευγάρι παραθέριζε στην Επίδαυρο όταν ο Γιώργος Λύρας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν τον δρόμο για το χειρουργείο και μάλιστα το συντομότερο...

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο σύζυγος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που είναι έγκυος, πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση by pass στην καρδιά ή σε απλά ελληνικά παράκαμψης των βουλωμένων αρτηριών.

“Το πιο πιθανό είναι η εγχείριση να γίνει τη Δευτέρα. Η Πέγκυ είναι μαζί του στο νοσοκομείο. Είναι όλη την ώρα δίπλα του και αρκετά ψύχραιμη στην κατάσταση που βρίσκεται.” ανέφερε στο tlife άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον....

Η Πέγκυ Ζήνα προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, καθότι και σε ευαίσθητη φάση λόγω εγκυμοσύνης. Στο πλευρό της και ο κουμπάρος της και επιστήθιος φίλος τους, Ηλίας Ψινάκης.

Οι γιατροί πάντως είναι καθησυχαστικοί, αφού ο Γιώργος Λύρας - έχοντας ιστορικό καρδιοπάθειας (είχε υποβληθεί και σε ''μπαλονάκι'' πριν από δέκα χρόνια) έδρασε γρήγορα αποφεύγοντας το ενδεχόμενο ενός πιθανού εμφράγματος.

Ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: