Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κορομηλά - Μενεγάκη: Η συνάντηση της χρονιάς!

Είναι και οι δύο όμορφες, επιτυχημένες και με μεγάλη ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο. Πολλοί θέλουν την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά να είναι εδώ και πολλά χρόνια σε «πόλεμο» παρόλο που και οι δύο σε κάθε ευκαιρία το διαψεύδουν.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ακομπλεξάριστη και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Το ίδιο και η Ελένη που δεν αρνήθηκε να είναι παρούσα στην πρεμιέρα της Ρούλας στο Greek Idol 1 στον Alpha. Αυτό απέδειξε ότι οι δύο παρουσιάστριες συνεργάζονται άψογα και δεν έχουν θέματα η μία με την άλλη.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες δεν σταμάτησαν. Ότι και να λένε όμως οι δύο γυναίκες απαντούν και πάλι με τις πράξεις τους! Η Ελένη και η Ρούλα βρέθηκαν μαζί μετά από πολλά χρόνια στο ίδιο τραπέζι με αφορμή τη δεξίωση για τη βάφτιση του παιδιού της Έρσης Βότση.....

Η Ελένη έφτασε στον χώρο ένα τέταρτο νωρίτερα από τη Ρούλα. Όταν τη πληροφόρησαν πως η Ρούλα βρίσκεται στη δεξίωση εκείνη σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος της όπου την φίλησε και έκατσε μαζί της. Οι δυο παρουσιάστριες είχαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους καθώς και τις επαγγελματικές τους σκέψεις, σε πείσμα λοιπόν όσων επιμένουν πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: