Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του -εν μέσω μιας υπόθεσης που μπορεί, τελικά, να τον οδηγήσει ακόμα και στον υποβιβασμό- ετοιμάζεται να ζήσει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το απόγευμα (στις 18:00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Ραντ, στο Βελιγράδι, για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, στο Πανθεσσαλικό.

Ο Χάβι Γκράθια φαίνεται να καταλήγει σε ένα σχήμα 4-4-2 (ή 4-2-3-1) με την ακόλουθη σύνθεση: Γιακούποβιτς ή Ρόκα (τερματοφύλακας), Σανκαρέ, Τομάς (στόπερ), Ζαραδούκας (αριστερό μπακ), Ζέλεσι (δεξί μπακ), Αλβάρες, Ακόστα ή Νταρμπιόν (κεντρικά χαφ), Μόνχε (αριστερό χαφ), Ουμπίντες (δεξί χαφ), Μπρέσκα, Μαρτίν (επιθετικό δίδυμο).....

Ο προπονητής της Ραντ, Σλάβκο Πέτροβιτς, ανακοίνωσε πως θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια σύνθεση που είχε κόντρα στην Τρε Πένε: Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Πάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Λέκοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Μρκέλα, Στανόγεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Άντριτς, Κόζιτς.

«Δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία σοβαρή και έμπειρη ομάδα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε. Ο αντίπαλός μας θα είναι πιο δυνατός από την περασμένη σεζόν. Έχει νέο προπονητή και αρκετούς ξένους, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα που μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο αριστερός μπακ της Ραντ, Νίκολα Λέκοβιτς, τόνισε με τη σειρά του: «Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση και με τη συμπαράσταση των οπαδών μας ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο. Αυτά τα ματς είναι ευκαιρία για να δείξουμε την αξία μας».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Μπάμπακ Ράφατι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: