Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ξεκαθάρισμα της νύχτας η διπλή δολοφονία στο Γκάζι

Οι αλλαγές στους συσχετισμούς της νύχτας αλλά και των συμμοριών που λυμαίνονται τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης φαίνεται να βρίσκονται πίσω από την άγρια διπλή δολοφονία που έγινε χθες τα ξημερώματα στο Γκάζι.

Αλλος ένας «λογαριασμός» ανάμεσα σε άτομα της νύχτας ξεπληρώθηκε, όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Λίγα μέτρα από την πλατεία στο Γκάζι, στη διασταύρωση των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης, άγνωστος δράστης σκόρπισε τον θάνατο μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών.

Ο στυγνός εκτελεστής κρατώντας όπλο στο χέρι κινήθηκε ανάμεσα σε πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα στενά δρομάκια της περιοχής και χωρίς να γίνει αντιληπτός πυροβόλησε εξ επαφής έναν 50χρονο άντρα, γνωστό στους χώρους της νύχτας, αλλά και έναν υπάλληλο πάρκινγκ που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Ολα συνέβησαν τη στιγμή που ο εργαζόμενος σε πάρκινγκ της περιοχής στάθμευσε το όχημα μπροστά στον 50χρονο άντρα. Ακολούθησε μεταξύ τους ένας μικρός διάλογος και λίγο πριν ο οδηγός επιβιβαστεί στο όχημά του, ο δράστης που ήταν ακριβώς από πίσω τον πυροβόλησε εξ επαφής δύο φορές.....

Ο ήχος από τους πυροβολισμούς προκάλεσε πανικό στους λιγοστούς παρευρισκόμενους στη διασταύρωση των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης. Ο 35χρονος παρκαδόρος είδε τον οδηγό να πέφτει αιμόφυρτος πάνω στο όχημά του.

Ο δράστης χωρίς δεύτερη σκέψη σήκωσε ξανά το όπλο του και πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τον παρκαδόρο, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο. Ο δράστης ψύχραιμος γύρισε προς το μέρος του ήδη βαριά τραυματία οδηγού και του έδωσε τη χαριστική βολή. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε πεζή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης εμφανίστηκε στην οδό Περσεφόνης λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα μόνος και πεζός. Περίπου εκείνη την ώρα άφησε και το όχημά του ο 50χρονος στον παρκαδόρο και μετά κατευθύνθηκε στα κλαμπ από την απέναντι πλευρά της πλατείας. Υστερα από τριάντα λεπτά ο δράστης που παρακολουθούσε τις κινήσεις του θύματος κινήθηκε προς το μικρό υπαίθριο πάρκινγκ της οδού Τριπτολέμου.

Μέσα στο σκοτάδι παραμόνευε για αρκετά λεπτά για να δει πότε ο παρκαδόρος θα μετακινήσει το όχημα του 50χρονου. Λίγα λεπτά μετά τις 05.00 ο ανυποψίαστος υπάλληλος μπήκε στο χώρο του πάρκινγκ με σκοπό να φέρει το όχημα του θύματος. Τότε ο δράστης φόρεσε γάντια και καπέλο και με το όπλο στο χέρι κινήθηκε προς τη διασταύρωση.

Οι δύο άντρες δέχτηκαν εφτά σφαίρες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Ο ένας από τους δύο ξεψύχησε επιτόπου, ενώ ο άλλος στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Από την Ασφάλεια Αττικής γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς και για τη διευκρίνιση των αιτιών της διπλής δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: