Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Γ.Παπακωνσταντίνου: Πισίνα με άδεια.. υδατοσυλλέκτη!H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Για πρώτη φορά βγήκει έγγραφο από το Extra3 στο φως της δημοσιότητας που αποδεικνύει ότι στο εξοχικό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο η πισίνα έχει δηλωθεί ως υδατοσυλλέκτης. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που ξεσπάθωνε κατά της φοροδιαφυγής και υποσχόταν ότι θα βρει όλες τις πισίνες και θα τις φορολογήσει, είχε ξεχάσει τη δική του πισίνα;..Τα πράγματα είναι δύσκολα για το Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς όπως αποκαλύπτεται για το αυθαίρετό του στη Σέριφο, το ΣΔΟΕ φέρεται γνώριζε, αλλά σιωπούσε γιατί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομίας-Οικονομικών, ήταν πολιτικός προϊστάμενος του σώματος. Μάλιστα συνταξιούχος ναυτικός, δήλωσε ότι είχε κάνει καταγγελία για το αυθαίρετο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, συναντώντας την απόρριψη των αρμοδίων.

Η δημοσιογραφική έρευνα ξεκίνησε από την αποκάλυψη ότι τη συγκεκριμένη βίλλα με πισίνα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τη νοίκιαζε για καλοκαιρινές διακοπές έναντι 5.000 ευρώ την εβδομάδα μέσω μεσιτικού γραφείου με έδρα την Αγγλία.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα του Θέματος ότι ο Γιώργος Παπακωνστανίνου είναι ο πρώτος εν ενεργεία υπουργός Περιβάλλοντος, με αυθαίρετο οικογενειακό εξοχικό σε δασικό χώρο που ταυτόχρονα μέλος της οικογένειάς του κάνει δικαστικό αγώνα για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής από αναδασωτέα, ώστε το αυθαίρετο να νομιμοποιηθεί.

Αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου «δεν παίζεται» τελικά, έχτισε μέσα σε δάσος και εκμεταλλεύτηκε τη θέση του στο σημαντικότερο υπουργείο της χώρας για να γλυτώσει τη φορολογία που ο ίδιος επέβαλλε. Περιμένει το Μαξίμου ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα σώσει τις δασικές εκτάσεις της χώρας από καταπατητές;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton karagkiozi..

Ανώνυμος είπε...

mpravo toy megalo alani.