Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Παπουτσής έστειλε την αντιτρομοκρατική στη Σεμίνα, επειδή τον ρώτησε τι ξέρει για τον Γκιόλια


Ο Χρήστος Παπουτσής έστειλε την αντιτρομοκρατική στο σπίτι της Σεμίνας Διγενή, επειδή εκείνη τον ρώτησε τι ξέρει για την υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια!

Εδώ και ένα χρόνο, η ελληνική αστυνομία, η αντιτρομοκρατική και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα ούτε ένα στοιχείο για τις έρευνες (εάν γίνονται) αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια...



Αυτό γεννά ερωτήματα, τόσο για την ίδια την κυβέρνηση, η οποία όπως βλέπουμε προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, όσο και για τις δήθεν ανεξάρτητες αστυνομικές αρχές... οι οποίες ένα χρόνο μετά αρνούνται πεισματικά να μας πουν εάν υπάρχουν νεότερα για την υπόθεση.

Μέσα από το ΠΡΕΖΑ TV, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καταθέσαμε ερωτήματα -φωτιά- τόσο για την ύποπτη στάση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην υπόθεση, όσο και όλων των υπολοίπων εμπλεκομένων.

-Επαναλαμβάνουμε- δεν υπάρχει σέχτα επαναστατών-

-Αυτοί που δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γιόλια, εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου -Αυτό καταγγέλλει η ίδια η ομάδα του Troktiko και αυτό φωνάζουμε ένα χρόνο τώρα.

Πραγματικά απορούμε γιατί ένα χρόνο μετά, η αστυνομία και οι 2 αρχηγοί της Χρυσοχοϊδη και Παπουτσής, αρνούνται να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο και τα ρίχνουν όλα σε μία ανύπαρκτη τρομοκρατική ομάδα η οποία ουσιαστικά είναι η βιτρίνα αυτών που πλήρωσαν για να δολοφωνηθεί ο Σωκράτης Γκιόλιας. Το ίδιο ρωτά και ο πεθερός του Σωκράτη Γκιόλια. -Δεν το λέμε εμείς- Το λένε τα παιδιά από το ίδιο το Troktiko, Blog του Σωκράτη Γκιόλια.

Εκτός και εάν το ίδιο το κρατικό παρακράτος, δολοφόνησε τον Σωκράτη Γκιόλια, διότι είχε στα χέρια του το Troktiko, ένα ΜΜΕ, το οποίο δεν μπορούσαν να ελέγξουν οι κυβερνήσεις μας.

Eχετε βγάλει το ΠΡΕΖΑ TV- ως τους τρελούς του χωριού και δεν δίνεται σημασία σε αυτά που λέμε... Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι κάποια τα λένε και κάποιοι εκεί έξω ίσως να ξυπνούν και να ενεργοποιήσουν την κριτική τους σκέψη.

Τέλος, πριν παραθέσουμε την επιστολή της Σεμίνας, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ΕΥΠ έχει παγιδεύσει και παρακολουθεί μόνιμα, τόσο τις τηλεφωνικές μας συνδιαλέξεις, όσο και τα mail που στέλνουμε, με το ποιος ερχόμαστε σε επικοινωνία κτλ.

Μην κάνετε το λάθος και μας φάτε λάχανο όπως τον Σωκράτη- Ούτε εμάς που σκαλίζουμε την υπόθεση ούτε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

Δηλώνουμε δημόσια πως για ότι και εάν μας συμβεί υπεύθυνοι θα είναι οι Χρήστος Παπουτσής και Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ως Υπουργοί Προστασίας Του Πολίτη.

Οι καιροί είναι ύποπτοι και όσο σκαλίζουμε την υπόθεση με post... μπορεί να μας συμβούν πολλών ειδών "ατυχήματα", όπως τροχαία, ληστείες, κακοποιήσεις και άλλα πολλά... Ή μπορεί τέλος να φυτεύσουν στους υπολογιστές, στα σπίτια ή στους εργασιακούς μας χώρους, διάφορα "καλούδια", ώστε να μας τυλίξετε σε μία κόλλα χαρτί και να μας κάνετε να το βουλώσουμε μια για πάντα...

Εμείς τα δηλώνουμε από πριν... για παν ενδεχόμενο.

"Αγαπητέ Χρήστο,

αναρωτιέμαι γιατί αποφάσισες να ταλαιπωρήσεις τόσο κόσμο καλοκαιριάτικα, αντί να σηκώσεις ένα τηλέφωνο και να μου απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα ή να μου ζητήσεις -έστω- το λόγο... Παλαιότερα το έκανες και μάλιστα με άμεσο και ευγενικό τρόπο... Τόσες δεκαετίες φερόσουν έτσι, γιατί ξαφνικά άλλαξες;

Την προηγούμενη επιστολή την έστειλα σε σένα κι από σένα περίμενα μια απάντηση. Αντί γι' αυτό μου τηλεφώνησε χθες ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κ. Παπαθανασάκης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, να με καλέσει για ένορκη μαρτυρική κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια. Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά του, δύο άντρες με μαύρα, ντάλα μεσημέρι στις 2.30, ήλθαν σπίτι μου για τα περαιτέρω.

Και επανέρχομαι.

Γιατί τους ταλαιπωρείς όλους αυτούς τους ανθρώπους και δε βγαίνεις να πεις κάτι εσύ; Εσύ είσαι ο υπουργός, εσύ κάνεις τις έρευνες, εσύ οφείλεις να ξέρεις, εσύ πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό, να βρεις την άκρη. εσένα περιμένουμε να μας πεις. Γι αυτό είσαι εκεί.

Χρήστο, εδώ και καιρό, είσαι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (πολλοί σε αποκαλούν και Υπουργό ΠΡΟ ΠΟ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και τα μόνα για τα οποία σε συζητάει ο κόσμος, είναι αυτά για τα οποία δεν θα ευχόταν κανείς να τον συζητάνε (Η υπόθεση ''Σάμινα'', τα αιματηρά επεισόδια στο Σύνταγμα, οι ανεκδιήγητες δηλώσεις μετά και και...)

Αυτές οι πόζες με τα σηκωμένα μανίκια στη φωτογραφία, που σημειολογικά παραπέμπουν σε δουλευτή πολιτικό, σε συνδυασμό με το χρόνιο, όλο σημασία, ανθυπομειδίαμα, πες στον ίματζ μέικερ σου, όχι μόνο δεν πείθουν κανένα, αλλά βγάζουν και γέλιο.

Λοιπόν, εγώ θα πάω στην Αντιτρομοκρατική και στον κ.Παπαθανασάκη, (αφού έτσι το κανόνισες, αλλά μην φανταστείς ότι με φοβερίζεις με κάτι τέτοιο), για να του πω όμως, αυτά που θα του έλεγε ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.

Οφείλεις να ξέρεις Υπουργέ Χρήστο, την αλήθεια για την υπόθεση Γκιόλια,

γιατί αν δεν ξέρεις μετά από ένα χρόνο, κάτι δεν πάει καλά με σένα."



prezatv

Δεν υπάρχουν σχόλια: