Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Έκοψε τις φλέβες του επειδή δεν έβρισκε δουλειά

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του και καρφώνοντας το μαχαίρι στην κοιλιά του, επειδή δεν άντεχε τον βραχνά της ανεργίας! Ο λόγος για έναν 39χρονο από τα Ψαχνά Ευβοίας που προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έψαχνε για δουλειά εδώ και πολλούς μήνες αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει ούτε… μεροκάματο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που τον βάραιναν.

Προβληματισμένος και απελπισμένος από την κατάσταση που ζούσε, ο 39χρονος δεν άντεξε και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ετσι, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού του και χωρίς δεύτερη σκέψη έκοψε τις φλέβες του δεξιού του χεριού....

Μάλιστα, ο παραλίγο αυτόχειρας άρπαξε για δεύτερη φορά το μαχαίρι και το κάρφωσε με δύναμη στην κοιλιά του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους.

Αμέσως, γείτονες που άκουσαν τις κραυγές απελπισίας έτρεξαν στο σπίτι του, όπου και τον αντίκρισαν να κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος. Λίγα λεπτά αργότερα ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ιατρών και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: