Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Χιλιάδες Έλληνες είχε φακελωμένους ο Νορβηγός μακελάρης!!

Χιλιάδες Έλληνες είχε φακελωμένους ο δράστης των δολοφονιών 93 ανθρώπων στη Νορβηγία, σε πόνημα που του αποδίδεται με τον τίτλο "2083-Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας".

Σε ένα από τα σημεία του έργου που αποδίδεται στον Άντερς Μπρέιβικ, το Νορβηγό που σκόρπισε το θάνατο με 93 θύματα και βύθισε τη Νορβηγία σε μεγάλο πένθος, γίνεται αναφορά σε ποιους θεωρεί προδότες στην Ευρώπη. Τους χωρίζει σε δύο κατηγορίες, "Προδότες Α’ και Β’". Ανάμεσά τους και 11.312 Έλληνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που περιήλθε στα χέρια της όλο το κείμενο των περίπου 1.500 σελίδων, υπάρχει μνεία για αρκετούς Έλληνες στο σημείο που γίνεται αναφορά στον αριθμό των «Προδοτών Α’ και Β’ κατηγορίας» στις ευρωπαϊκές χώρες. Στους «Προδότες Α’ κατηγορίας» συγκαταλέγονται πολιτικοί ηγέτες, τα διευθυντικά στελέχη των ΜΜΕ, οι διαμορφωτές άποψης, ειδικά στον πολιτισμό και οι βιομήχανοι. Η προβλεπόμενη τιμωρία γι’ αυτούς είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων.

Οι «Προδότες Β’ κατηγορίας» είναι οι μαρξιστές-πολυπολιτισμικοί πολιτικοί και οι αντίστοιχοι ευρωβουλευτές. Γι’ αυτούς προβλέπονταν ποινές για προδοσία «Β’ κατηγορίας» με θανατική ποινή και δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για την Ελλάδα ο Μπρέιβικ έχει καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α’ και Β’ κατηγορία. Για τη Γερμανία κατέγραψε 82.820. Στο κείμενο περιγράφεται η μέθοδος που θα ακολουθηθεί για τη θανάτωση όλων των «προδοτών»....

Το κείμενο φέρει την υπογραφή «Άντριου Μπέργουικ», που πιθανολογείται ότι είναι η αγγλική απόδοση του ονόματος του Μπρέιβικ. Είναι πιθανόν να μην ήταν μόνο ο Μπρέιβικ ο συντάκτης του κειμένου. Υπάρχουν εκτενείς αναφορές για την ιστορία της Ελλάδας στο πλαίσιο μιας αντιοθωμανικής και αντιτουρκικής λογικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: