Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αποθεραπεία και ικανοποίηση Φερέιρα

Συνεχίστηκε την Τρίτη (12/7) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποθεραπεία και χαλάρωμα, ύστερα από το χθεσινό φιλικό με τη Λεχ Πόζναν. Ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του ο Φερέιρα, που περιμένει τις μεταγραφές για να έχει περισσότερες λύσεις.

Ξεκινώντας από τον πορτογάλο τεχνικό, ο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του κατά την διάρκεια της προπόνησης και τους μοίρασε συγχαρητήρια για την απόδοσή τους. "Για τα δεδομένα της εποχής, κάνατε καλή εμφάνιση όμως έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πολύ δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε", τους είπε και συνέχισε αναφερόμενος και στις περισσότερες επιλογές, που θα έχει μόλις γίνουν οι μεταγραφές....

"Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα, παρότι έχουμε μόνο 15 μέρες προετοιμασία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε κάτι καλό. Άλλωστε περιμένω και τους ποδοσφαιριστές που θα έχω, για να έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις".

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού προπονήθηκαν για περίπου 45 λεπτά (από τις 10:30 έως τις 11:15), ξεκινώντας με ελαφρύ τρέξιμο στη συνέχεια έκαναν διατάσεις και μικρές ταχύτητες ανάμεσα από κώνους σε διάφορες εντάσεις.

Μετά το τέλος της αποθεραπείας, οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Νίνης, Κλέιτον, Μπουμσόνγκ και Καντέ χαλάρωσαν με κολύμπι στο ποτάμι που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο.

Ακόμη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραγκούνης, Μουν και Λεοντίου ενώ ο Φουρλάνος ακολούθησε επίσης αποθεραπεία με δεμένο το πόδι του καθότι είχε τραυματιστεί ελαφρώς στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Λεχ Πόζναν. Παρόλα αυτα, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τις 19:00GR.


Δεν υπάρχουν σχόλια: