Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Από κατάθλιψη πάσχει η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου

Ο Μάξιμος Μουμούρης αποκαλύπτει στο περιοδικό «People» πως η σύζυγός του και βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νάντια Γιαννακοπούλου, πάσχει από κατάθλιψη.

«Η έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου και οι προπηλακισμοί πολιτικών προσώπων έχουν φέρει τη σύζυγό μου σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως αποκαλύπτει, η Νάντια βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να πέσει στην κατάθλιψη: «Βλέπει τους ανθρώπους που δεν είναι καλά, που δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους και αυτό την κάνει πολύ σκεπτική για τον ρόλο της στο Κοινοβούλιο. Άλλωστε, οι δυνατότητες των βουλευτών είναι περιορισμένες» λέει χαρακτηριστικά....

Επίσης, παραδέχεται ότι ο γάμος του με τη βουλευτή περνάει εντάσεις, όπως όλοι οι γάμοι. Εκείνος προσπαθεί, όπως λέει, όταν υπάρχει ένταση, να διαλογίζεται εν μέσω τρικυμίας. Να είναι δηλαδή ψύχραιμος. Άλλωστε, η συμβίωση θέλει ταλέντο.

Αδυναμία δεν έχει μόνο στη σύζυγό του αλλά και στα δύο του παιδιά, γι' αυτό και βοηθάει άμεσα στη φροντίδα: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να κάνω οικογένεια» πρόσθεσε ο Μάξιμος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας αυτοκτονισει
ενα πασοκοσκυλο λιγοτερο