Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Ψήφισμα των Αποφασισμένων πολιτών μέσω διαδικτύου!

Μέσω του διαδικτύου διαδίδεται ένα ψήφισμα των Αποφασισμένων πολιτών το οποίο όπως υποστηρίζουν θα δοθεί με τις υπογραφές στον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων από αντιπροσωπεία.

Δείτε αναλυτικά το ψήφισμα:....

"Επειδή το μαζικό κίνημα της πλατείας πρέπει να εκφραστεί σε αυτή τη φάση με συγκεκριμένα αιτήματα το ψήφισμα αυτό να το υπογράψουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μέσα από το διαδίκτυο και από πόρτα σε πόρτα.

Το ψήφισμα με τις υπογραφές θα παραδοθεί εντός 10ημέρου στον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων από αντιπροσωπεία. Ο Ελληνικός λαός θα παραμείνει στις πλατείες μέχρι τα αιτήματα αυτά να γίνουν άμεσα νόμος του Ελληνικού κράτους.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. Η Ελλάδα να αμφισβητήσει την νομιμότητα της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει μετην Τρόικα.

2. Να γίνει άμεσα ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ για να δούμε ποιο κομμάτι του είναι Νομιμο και ποιό παράνομο.

3. Να αποκατασταθεί άμεσα η απώλεια στις συντάξεις.

4. Να αλλάξει ΑΜΕΣΑ ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών και να αρθεί η παραγραφή για τα
αδικήματα της κεντρικής διοίκησης σε βάθος 15ετίας.

5. Να επανέλθει ο ΦΠΑ στα επίπεδα προ του 2010.

6. Να επιβληθεί έκτακτη εισφορά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20000 Ευρώ για όσους διετέλεσαν από το 1974 και μετά υπουργοί, υφυπουργοί, διορισμένοι γραμματείς υπουργείων και επικεφαλής δημοσίων οργανισμών με ανάλογη δήμευση της περιουσίας τους.

Τα χρήματα που θα εισπραχθούν να δεσμευτούν και να πάνε αποκλειστικά προς ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων και τα επιδόματα ανεργίας.

7. Να δημοσιοποιηθεί άμεσα ο κατάλογος των ελλήνων καταθετών στις ελβετικές τράπεζες, ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και να τους επιβληθεί ο φόρος που αναλογεί με τις νόμιμες προσαυξήσεις.

8. Να αλλάξει το πλάνο των αποκρατικοποιήσεων και να μην υπάρξει δια νόμου το περιθώριο να τις καθορίσουν οι δανειστές μας.

9. Να διανεμηθεί δημόσια γη και περιουσία σε άνεργους και ακτήμονες νέους προς εκμετάλλευση μέσω ΕΣΠΑ.

10. Αφού αυτά ψηφιστούν να παραιτηθεί άμεσα η κυβέρνηση, να προκηρυχθούν εκλογές για αναθεώρηση του Συντάγματος και στο μεσοδιάστημα να συσταθεί Οικουμενική Κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: