Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μαρία Μπεκατώρου: Πώς γιόρτασε την επέτειο γάμου της

Την τέταρτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Το ζευγάρι είναι μαζί συνολικά δώδεκα χρόνια ενώ παντρεύτηκαν το 2007. Τη φετινή επέτειο του γάμου τους αποφάσισαν να τη γιορτάσουν με ένα δείπνο στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου στο «Βαρούλκο». Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν άκρως ρομαντική, ενώ αντάλλαξαν μερικά «κρυφά» φιλιά αλλά και λόγια αγάπης. Μάλιστα το ζευγάρι κάνει προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδάκι το συντομότερο. Το δείπνο της επετείου τους ανέλαβε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Λευτέρης Λαζάρου μιας και με τη Μαρία έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα ισχυρούς φιλικούς δεσμούς και λόγω Master Chef....

Η ίδια μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός: «Μόνο συναισθήματα ευτυχίας νιώθω. Παρόλο που με τον Αντώνη είμαστε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι, νιώθω σαν να παντρευτήκαμε τώρα. Δίπλα του αισθάνομαι κάθε μέρα χαρούμενη και γεμάτη». Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον σε μια σχέση που μετράει ήδη 12 χρόνια; «Να προσπαθείς να αποφεύγεις τη μιζέρια που προκαλούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: