Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Θρίλερ στην Κρήτη με εξαφάνιση διευθυντή τράπεζας


Συναγερμός έχει σημάνει σε όλοκληρη την Κρήτη μετά την περίεργη εξαφάνιση ενός διευθυντή τράπεζας στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 66χρονος ξεκίνησε το πρωί για την εργασία του στην τράπεζα αλλά δεν έφθασε ποτέ...



Η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στο χωριό του στον Πρινιά ενώ φήμες αναφέρουν ότι εθεάθη και στον Α. Νικόλαο. Η εξαφάνιση του 66χρονου δηλώθηκε από τη σύζυγο του αργά χθες το βράδυ.

Θρίλερ αργά χθες τη νύχτα με την εξαφάνιση του Διευθυντή του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας, στον Πύργο Ηρακλείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος αναχώρησε στις 7 χθες το πρωί για την εργασία του, όμως δεν έφθασε ποτέ στην τράπεζα. Το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται γύρω στις 11.30 οπότε και εθεάθη στο χωριό του, τον Πρινιά, έξω από το πατρικό του σπίτι να αναχωρεί με το αυτοκίνητο του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι γύρω στις 2 το μεσημέρι, ο υποδιευθυντής της τράπεζας τηλεφώνησε σε μέλος της οικογένειας του 66χρονου προκειμένου να ρωτήσει για τους λόγους απουσίας του δευτέρου από την εργασία του.

Η αποκάλυψη αυτή αιφνιδίασε την οικογένεια του 66χρονου που προφανώς δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος δεν είχε πάει στο γραφείο του.

Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως αργά χθες τη νύχτα, ο 66χρονος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υποδιευθυντή της τράπεζας γύρω στις 11 χθες το πρωί, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι περίεργο από την συνομιλία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: