Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Βουτιά αυτοκινήτου στο λιμάνι του Πειραιά, πνιγμός στην Βουλιαγμένη

Αυτοκίνητο έπεσε σήμερα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά προκαλώντας τον θάνατο 54χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα το σώμα του οποίου ανασύρθηκε από το βυθισμένο όχημα.

Επίσης με την συνδρομή γερανοφόρου οχήματος ανελκύστηκε το βυθισμένο όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κατά την διαδικασία απάρσεως του καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ «CRUISE EUROPA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει για Ιταλία και ενώ ο καταπέλτης του βρισκόταν σε ύψος 1μ. περίπου από την επιφάνεια της ράμπας, ένας 34χρονος αλλοδαπός πήδηξε για να εξέλθει του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πόδι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στην συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.....

Σε ένα άλλο συμβάν, αναίσθητη ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, 79χρονη. Την γυναίκα μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία - νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Τέλος, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για ακυβέρνητη λέμβο, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ελευσίνας. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με όχημα ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη περιοχή βορειοδυτικά Σαλαμίνας εντοπίζοντας την λέμβο να πλέει ακυβέρνητη περίπου 100μ. από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή ΜΠΛΕ λιμάνι Σαλαμίνας. Το ιδιωτικό σκάφος «ΜΟΥΡΙΝΚ ΜΠΟΤ 5» Ν. Ελευσίνας 345, προσέγγισε την προαναφερόμενη λέμβο, περισυλλέγοντας τους τρεις επιβαίνοντες και ρυμουλκώντας την στο λιμάνι της Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: