Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Επιστροφή στην ελευθερία για τον γόη του Χόλιγουντ


Η είδηση του χωρισμού του Τζορτζ Κλούνεϊ από την Ελιζαμπέτα Κανάλις έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της 22ας Ιουνίου. Πάνω που όλοι περίμεναν τη χαρμόσυνη είδηση του γάμου τους, το τέλος της σχέσης τους επιβεβαίωσε ότι ο 50χρονος γόης του Χόλυγουντ, όταν δηλώνει ότι δεν είναι πλασμένος για γάμο, το εννοεί...



Από το 1993, χρονιά κατά την οποία ο πιο περιζήτητος εργένης ου πλανήτη πήρε διαζύγιο από τη μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ποτέ, έχει περάσει από τη ζωή του ένα πλήθος γυναικών, αλλά καμία δεν κατάφερε να τον βάλει στον πειρασμό να νοικοκυρευτεί.

Σε μια σειρά από συνεντεύξεις τις οποίες είχε δώσει πρόσφατα η Κανάλις, είχε δηλώσει φανατική οπαδός του γάμου και την πρόθεσή της να παντρευτεί στο εγγύς μέλλον. Το ποτήρι ξεχείλισε η ακόμη πιο τολμηρή δήλωση της «Δεν θα έμενα με κάποιον που δεν θα ήθελε ποτέ να με παντρευτεί», και φαίνεται ότι ο Τζορτζ έλαβε το μήνυμα και της «έδειξε την πόρτα».

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα του Τύπου της Κυριακής, η μοναδική φορά που ο Τζορτζ Κλούνεϊ χόρεψε τον χορό του Ησαΐα ήταν στο Λας Βέγκας ενώ ο ίδιος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Η τυχερή ήταν η παγκοσμίως άγνωστη ηθοποιός Τάλια Μπαλσαμ και ο ίδιος, όντας ακόμη άσημος, έψαχνε εναγωνίως κάποιον να μοιράζεται το ενοίκιό του, όσο προσπαθούσε να πιάσει την καλή στο Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: