Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Οι μοναχικές διακοπές της Εύης Αδάμ


Μπορεί να είναι φέτος οι πρώτες της διακοπές χωρίς τον Λάμπη Λιβιεράτο, καθώς και η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι η κρίση που πέρασε ο γάμος της τελικά απέβη μοιραία, η Εύη Αδάμ όμως δείχνει πιο ήρεμη και πιο όμορφη από ποτέ!

Προτίμησε να επισκεφθεί για λίγες μέρες τη Μύκονο ενώ κάθε μέρα πήγαινε στην Ψαρού για μπάνιο...Εντυπωσιακή και με κορμί που θα ζήλευαν και 20χρονες έκανε ηλιοθεραπεία, συνομίλησε με γνωστούς που πέτυχε στο νησί και είχε πολύ χρόνο να σκεφτεί το επαγγελματικό της μέλλον αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος της.

Οι δυο της κόρες προφανώς έχουν μείνει με τον πατέρα τους στην Αθήνα ή κάνουν διακοπές σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας. Ήταν επιθυμία της Εύης να περάσει μόνη της τις φετινές της διακοπές, αφιερώντας έτσι λίγο χρόνο στον εαυτό της.

Θα θυμόμαστε όλοι ότι τα τελευταία χρόνια συνηθίζαμε να βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια Λιβιεράτου στην Ψαρού. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν πάρει έναν άλλο δρόμο, ο οποίος ευχόμαστε για όλα τα μέλη της να είναι πολύ καλύτερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: