Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Έγιναν τα καλλιστεία σε αίθουσα ξενοδοχείου!

Πού η αίγλη και η γκλαμουριά των προηγούμενων καλλιστείων; Αφού είδε και απόειδε ο Β. Πρεβελάκης και έφαγε πόρτα από τα τηλεοπτικά κανάλια, αποφάσισε να κάνει τα καλλιστεία… κεκλεισμένων των θυρών σε αίθουσα παραλιακού ξενοδοχείου.

Ο ίδιος δεν τα ονόμασε καλλιστεία βέβαια, αλλά κάστινγκ, από το οποίο επελέγη η πιο όμορφη ελληνίδα, η Miss Universe Greece που θα μας εκπροσωπήσει στα Miss Universe.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν, που την αποτελούσαν η Ι. Δάρα, ο Φ. Μεταξόπουλος, ο Θ. Τρανούλης και ο Λ. Σιαράπης επέλεξαν την 23χρονη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι και η ιέρεια των Dolce & Cabbana.

Σε μια σύντομη… «τελετή» χωρίς πολλά πολλά, η Ηλιάνα στέφθηκε Miss Universe Greece ανάμεσα σε δέκα κορίτσια

Φυσικά τι καλλιστεία θα ήταν αυτά χωρίς μούτρα και γκρίνια; Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, τα είχαμε κι αυτά, ενώ είχαμε και διάφορα ευτράπελα, αφού ο Φ. Μεταξόπουλος, χαρακτήρισε τη νικήτρια… «κοντή»!....

Πάντως αν αναρωτιέστε τι θα κάνουμε χωρίς Σταρ Ελλάς, σας έχω την απάντηση. Μη στενοχωριέστε βρε κουτά!!!! Ο κ. Πρεβελάκης μας καθησύχασε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει ένας μεγάλος προημιτελικός, από τον οποίο θα επιλεγούν 12 φιναλίστ και στα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη Σταρ και τη Μις Ελλάς που θα μας εκπροσωπήσουν στα Miss Universe και στα Miss World. Ουφ, και είχαμε μια αγωνία.

Φυσικά μην περιμένετε καμία Ελένη Μενεγάκη, ή καμιά Τατιάνα Στεφανίδου να τα παρουσιάσουν. Πάνε αυτά, ανήκουν στο παρελθόν, η κρίση χτυπάει και την… ομορφιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: