Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Με γιαούρτια έληξαν τα επεισόδια με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος για περισσότερες από δύο ώρες σε κεντρικό κτίριο της Λαμίας, το οποίο «πολιορκούσαν» αγανακτισμένοι πολίτες.

Η λήξη της «ομηρίας» του κατέστη δυνατή με την παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, όμως οι αγανακτισμένοι πολίτες αντέδρασαν με οργή στη φυγάδευση του βουλευτή...



Συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι της Λαμίας απάντησαν με «βροχή» από γιαούρτια, αυγά, μπουκάλια με νερό και καφέδες, που πέταξαν προς την πλευρά του.

Τα «πυρά» των αγανακτισμένων πολιτών έπεσαν και σε αστυνομικούς, καθώς και σε δημοσιογράφους, ενώ ο ίδιος ο κ. Τσώνης δέχθηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.

Όπως αναφέρει το LamiaReport , οι πολίτες σχολίασαν αρνητικά την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. Μάλιστα, ένας εκ των πολιτών είπε: « Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: