Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μήνυση του Γιάννη Κότσιρα κατά Αστυνομικού


Μήνυση κατά αστυνομικού υπέβαλλε ο Γιάννης Κότσιρας, μετά το άγριο ξυλοκόπημα απο τον τελευταίο εις βάρος διαδηλωτή των Αγανακτισμένων.

Ο αστυνομικός που κατηγορεί ο γνωστός τραγουδοποιός γρονθοκόπησε διαδηλωτή κατά τα πρόσφατα επεισόδια της πλατείας του Συντάγματος...



Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο: σε αυτό, ένας αστυνομικός των ΜΑΤ χτυπάει στο κεφάλι και ξαπλώνει αιμόφυρτο στο έδαφος έναν νέο άντρα, ο οποίος είναι ακάλυπτος και απροστάτευτος.

"Θέλω να ενημερώσω ότι σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο βίντεο, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει, αλλά και αυτή που θα γίνει από την εισαγγελέα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά της πλατείας Συντάγματος. Καλή μας τύχη", έγραψε ο τραγουδιστής στη σελίδα του στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν από τις πρώτες κιόλας μέρες μαζί με τους Αγανακτισμένους, υποστηρίζοντας πως "είναι ένας από αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: