Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι "έκοψαν την όρεξη" του Πρωτόπαπα!


ΔΕΝ ΤΑ 'ΠΑΜΕ; ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ!

Μετά το πρώτο περιστατικό αποδοκιμασίας πολιτικού από πολίτες, είναι να μην πετύχουν βουλευτή ή υπουργό στο δρόμο τους. Τελευταίο “θύμα” της αγανάκτησης πολιτών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, του οποίου το γεύμα σε ταβέρνα διακόπηκε, όταν πελάτες του μαγαζιού αντιλήφθηκαν την παρουσία του...



Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη (06/07), σε γνωστή ταβέρνα των Μελισσίων, όπου ο κ. Πρωτόπαπας βρισκόταν με την παρέα του.

Όταν πελάτες του καταστήματος αντιλήφθηκαν την παρουσία του, τον πλησίασαν για να του εκφράσουν τα παράπονά τους για την πολιτική της κυβέρνησης.

Ο ίδιος ο κ. Πρωτόπαπας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega”, διέψεσε πληροφορίες που έκαναν λόγο για προπηλακισμό του, σημειώνοντας πως είχε συζήτηση με τους πολίτες, σε πολιτισμένο πλαίσιο και για περίπου μιάμιση ώρα, αν και υπήρξε κάποια ένταση.

Aρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί “παρ’ ολίγον ξύλου” και πρόσθεσε ότι πράγματι ήρθε κάποια στιγμή ένα περιπολικό, αλλά ο ίδιος τους είπε ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος και τους ζήτησε να φύγουν.

Υποστήριξε ακόμη, ότι τα συγκεκριμένα άτομα, περίπου 15, ήταν πολιτικοποιημένα και είχαν αρκετές γνώσεις με συγκεκριμένη αντίληψη για τα πράγματα, ενώ του αποκάλυψαν ότι ανήκαν στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: