Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εγώ σκότωσα τη 37χρονη σύντροφό μου! Θέλω να παραδοθώ

«Είμαι αυτός που σκότωσε τη σύντροφό του! Θέλω να παραδοθώ. Ελάτε να με συλλάβετε». Η φωνή του άντρα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής κινητοποίησε τους αστυνομικούς, καθώς αυτή η κλήση έγινε από τον 40χρονο που τα ξημερώματα της Κυριακής δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την 37χρονη φίλη του σε εξοχική κατοικία στο Ανω Βραχάτι Λουτρακίου.

Τέσσερις μέρες μετά το άγριο έγκλημα ερωτικού πάθους, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, κι ενώ η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 40χρονου, ο οποίος αμέσως μετά το φονικό είχε εξαφανιστεί, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στις αρχές και να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη δολοφονία της 37χρονης ο δράστης είχε φύγει από την περιοχή του Λουτρακίου και είχε ταξιδέψει με το αυτοκίνητο της συντρόφου του στη Φθιώτιδα. Από το πρωινό της περασμένης Δευτέρας, οπότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του, ο 40χρονος περιφερόταν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, ενώ οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το εγκαταλειμμένο όχημα του έξω από ξενοδοχείο της εθνικής οδού, κοντά στον Καραβόμυλο.....

Γνωρίζοντας ότι αναζητείται και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ο δράστης απέφευγε τις εμφανίσεις σε μέρη με πολύ κόσμο και κινούνταν πεζή μέσω ερημικών δρόμων. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, τα τελευταία βράδια κοιμόταν μέσα σε ένα εκκλησάκι όπου είχε βρει ασφαλές καταφύγιο.

Ωστόσο, πνιγμένος από τις τύψεις και μη έχοντας πού να πάει, ο 40χρονος αποφάσισε να παραδοθεί. Ετσι στις 12.00 χθες το μεσημέρι πήγε σε ένα πρατήριο βενζίνης έξω από τη Λαμία, από όπου τηλεφώνησε στην αστυνομία δηλώνοντας τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί. Λίγα λεπτά αργότερα άντρες του τμήματος Ασφάλειας Λαμίας έφτασαν στο σημείο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στην εξοχική κατοικία του δράστη, ενώ η άτυχη 37χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: