Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ζητούν σύγκληση του ΚΤΕ μεταφορών 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Να συγκληθεί άμεσα ο διευρυμένος Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή του υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, ζητούν 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό και τις προθέσεις του αρμόδιου υπουργείου σχετικά με το θέμα των ταξί.

Με σχετική επιστολή τους προς τον γραμματέα τς ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, την οποία υπογράφουν πρώτοι η Τόνια Αντωνίου και ο Νίκος Σαλαγιάννης, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αναφέρουν ότι «όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, η ελληνική οικονομία, ο τουριστικός κλάδος και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό δέχονται αυτή τη στιγμή ένα πολύ σοβαρό πλήγμα με απρόβλεπτες συνέπειες»....

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β.Κεγκέρογλου κάλεσε το υπουργείο Μεταφορών να δημοσιοποιήσει το νομοσχέδιο, ώστε να τοποθετηθούν όλοι, πολιτικοί και πολίτες.

«Η άναρχη απελευθέρωση που πηγάζει από τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη ότι η αυτορρύθμιση της αγοράς λύνει όλα τα προβλήματα, δεν μπορεί να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον» λέει ο βουλευτής.

Ωστόσο, αιχμές για «υστεροβουλία» στην πρωτοβουλία των 21 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άφηναν πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό, από την Τρίτη ήταν γνωστό σε όλους τους βουλευτές ότι είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα διευρυμένο ΚΤΕ Μεταφορών του κόμματος.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «χθες έγινε συνεννόηση ανάμεσα στον εισηγητή του ΚΤΕ Μεταφορών Γιάννη Αμοιρίδη, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, ώστε να συγκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα διευρυμένο ΚΤΕ Μεταφορών με θέμα νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες του υπουργείου και άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: