Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Βάσω σε "Τσάρο": "Σου μιλούσα για μέτρα και με κοίταζες σαν UFO"


“Οταν ήρθα στο γραφείο σου τον Οκτώβριο του 2009, για να σου πω ότι πρέπει να πάρεις μέτρ,α εσύ με κοίταζες σαν UFO”, δήλωσε η κα Βάσω Παπανδρέου, επιτιθέμενη στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, το μεσημέρι της Τρίτης...



“Η διαδικασία της ακριβής δανειοδότησης της χώρας δεν οδηγεί πουθενά. Αφήστε τα κόλπα με τα open gov που συγκαλύπτουν τις επιλογές των κολλητών σας. Δεν υπάρχει σχέδιο, ούτε πέρυσι, ούτε φέτος. Αυτό που κάνετε με το μεσοπρόθεσμο έχει κοντά ποδάρια”, πρόσθεσε η κα Παπανδρέου.

“Ζούμε το τέλος των διλημμάτων, αφού φάνηκε ότι υπάρχουν πλέον και άλλες απόψεις”, σημείωσε ο κ. Π. Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος στο τηλεοπτικό σποτ, που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η κυβέρνηση, λέγοντας ότι “η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει, ότι έχει χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα”.

“Το πρόγραμμα δεν βγαίνει και διευρύνεται το έλλειμμα κοινωνικής δικαιοσύνης”, δήλωσε ο κ. Π. Κουρουμπλής, ασκώντας κριτική στους χειρισμούς και τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η χώρα και λέγοντας ότι κανένας δεν θα υπέγραφε αυτή τη σύμβαση.

Η βουλευτής Έλενα Παναρίτη αναρωτήθηκε, πώς θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, ενώ αιχμηρός στην τοποθέτησή του ήταν και ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος σημείωσε:

“Ζητάτε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα να αναλάβει την ευθύνη, αλλά οφείλει και η κυβέρνηση και οι υπουργοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Εξίσου σκληρή ήταν η κριτική του κ. Κ. Γείτονα, ο οποίος επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι και ότι το δημοψήφισμα είναι προθάλαμος εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: