Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

H καλοστημένη κομπίνα του έλαβε τέλος!

Ο 20χρονος τεχνικός υπολογιστών, Trevor Harwell, συνελήφθη πρόσφατα στο Fullerton της Καλιφόρνια για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστές και απάτη. Βρέθηκε ένοχος για την εγκατάσταση ενός ειδικού προγράμματος (CamCapture) στα laptop που επιδιόρθωνε, με το οποίο μπορούσε να χειρίζεται την κάμερα από το σπίτι του και να τραβάει φωτογραφίες όταν δεν τον βλέπουν.

Για να είναι, μάλιστα, σίγουρος ότι οι γυναίκες θα βρεθούν γυμνές μπροστά στην κάμερα, φρόντιζε κάθε τόσο να εμφανίζει στον υπολογιστή τους ένα μήνυμα σφάλματος. Το παράδοξο είναι ότι το μήνυμα αυτό ζητούσε να μεταφερθεί το laptop κοντά σε ζεστό ατμό για μερικά λεπτά ώστε να καθαρίσει ένας αισθητήρας στο εσωτερικό του!

Και αν αναρωτιέστε ποιος θα έπεφτε σε μια τέτοια ανόητη παγίδα, σύμφωνα με την αναφορά, ο Harwell κατόρθωσε να τραβήξει χιλιάδες φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών που έπαιρναν μαζί τους το laptop την ώρα που έκαναν μπάνιο.....

Δυστυχώς για τον νεαρό τεχνικό υπολογιστών, η καλοστημένη κομπίνα του έλαβε τέλος, όταν η μητέρα ενός νεαρού κοριτσιού άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας τα συνεχή μηνύματα που εμφανίζονταν στην οθόνη του υπολογιστή.

Την επόμενη φορά που θα στείλετε τον υπολογιστή σας για service, φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί! Εξάλλου, μερικά προγράμματα δεν εμφανίζουν καν μηνύματα σφάλματος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοβω το κεφαλι μου πως ολο αυτο το εκανε σε Windows!!
Linux FTW!!!

Ανώνυμος είπε...

Κόψτο!

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγός!

Αφού υπάρχουν τόσο χαζές γυναίκες.