Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Greek Idol: Αποχώρησε ο Άρης Πλασκασοβίτης

NEA ANATΡΟΠΗ

Το "Καλύτερο Ψέμα" ήταν μοιραίο για τον Άρη Πλασκασοβίτη που αποχώρησε από το Greek Idol. Ο Άρης αποχώρησε στο 7ο live λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι παρέμειναν η Μαρία, ο Γιώργος, η Μαλού και ο Παναγιώτης.

Τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ήταν αυτός που έπρεπε να αποχωρήσει, και έτσι ο Άρης ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή, αλλά και την κοπέλα του Νίκη.

Ο Νίνο έκλεψε την παράσταση στο Greek Idol, κάνοντας – όπως είπε και η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά- άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με το που βγήκε στο πλατό ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, ξεσήκωσε το ακροατήριο και ιδιαίτερα τον νεαρόκοσμο.....

«Αν θεός γινόμουν για λίγο» ακούστηκε σε όλο το στούντιο, ενώ το ακροατήριο είχε ξεσπάσει σε παραλήρημα. Κάποια στιγμή όμως ο Νίνο μπήκε σε ένα ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα που υπήρχε στο πλατό και χάθηκε από τις κάμερες.

«Θεός είναι ανελήφθη" σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά, ενώ το κοινό φώναζε «Νίνο γύρνα πίσω σε αγαπάμε». Οι ίδιες κραυγές επευφημίας ακούστηκαν και λίγα λεπτά αργότερα όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή.

«Ο Νίνο κατέβηκε από τον ουρανό και ο Πέτρος ήρθε από τα σύννεφα» σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά, ενώ το κοινό φώναζε «Νίνο ζούμε για να σε ακούμε».

Η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε το γεγονός και ο Νίνο ευχαρίστησε τους φαν του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα όταν διέκοψε την παρουσιάστρια, λέγοντας «μισό λεπτό», εκείνη του απάντησε «σε μένα λες μισό λεπτό». Και ο Νίνο πάντα ετοιμόλογος συμπλήρωσε: «Ε καλά ένα».

Στο άκουσμα του διαλόγου τους η κριτική Επιτροπή και ειδικά ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Έλλη Κοκκίνου λύθηκαν στα γέλια, ενώ το κοινό εξακολουθούσε τις εκφράσεις θαυμασμού.

Ο Νίνο δήλωσε αμήχανος, σαν να βρισκόταν στο Fame Story 1, όπως είπε, και όταν ρώτησε το κοινό αν τα πήγε καλά ως διαγωνιζόμενος η απάντηση ήταν και πάλι χειροκροτήματα. Ευχήθηκε τέλος στους διαγωνιζόμενους να μην έχουν άγχος, αλλά να προσπαθούν και να ξέρουν ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: