Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Ο Παντελής Οικονόμου άλλαξε μετά την υπουργοποίηση το Facebook του!

Φωτιά πήρε το Facebook μετά τις ξαφνικές αλλαγές που έγιναν στη σελίδα του Παντελή Οικονόμου, λίγες ώρες έπειτα από την υπουργοποίηση του.

Αν και ο κ. Οικονόμου, εδώ και αρκετό καιρό αρθρογραφούσε και ήταν ένας από τους βασικούς επικριτές του Μνημονίου και της ασκούμενης από την κυβέρνηση οικονομικής πολιτικής, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση αφαιρέθηκαν – από τον ίδιο ή από συνεργάτες του- από τη σελίδα του στο facebook και από την προσωπική του ιστοσελίδα, όλα τα σχόλια κατά του μνημονίου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο χώρο του διαδικτύου και πολλοί χρήστες αφήνουν πλέον τα σχόλια τους στον «τοίχο» του προφίλ του νεοφώτιστου υπουργού.....

«Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;» γράφει ένας επισκέπτης, ενώ κάποιος άλλος αποκαλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «καρεκλάκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: