Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Νεφώσεις με τοπικές μπόρες


Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες - κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες - στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την δυτική Θεσσαλία, την δυτική Στερεά και την κεντρική Στερεά. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της ανατολικής Στερεάς,...



της Εύβοιας και της Πελοποννήσου και θα σημειωθούν παροδικές μπόρες ή τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από Α/ΑΝΑ διευθύνσεις μέτριοι.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και:

Στα δυτικά από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου (στην βορειοδυτική Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη).

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποιες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΑΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα ενδέχεται να ενταθούν και να συνοδεύονται απο χαλαζοπτώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

kairos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: